Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir canipının çıplak olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Standart ve sertifikasyonlara makul olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgelik birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Özellikle hassas ve kıymetli materyallerin olduğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı Fiyatları Bununla bile süflidaki kriterlere sahip olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en koca kalite ve en akla yatkın fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Böylecene imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Report this wiki page